Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Om Gulleplutt

Det är så mycket jag skulle kunna säga att orden inte riktigt räcker till. Enklast är kanske att berätta att jag älskar skogen och magin som väcks till liv inom mig när jag är bland träd, mossa och vatten. 

Jag kan inte riktigt förklara vart jag får alla bilder och idéer i huvudet ifrån, men jag är obeskrivligt tacksam för att de kommer till mig. 

Skogen för mig är som att vara i en helt annan värld. Jag ser magiska världar där djuren i skogen får leva tillsammans i harmoni i en sorts osjälvisk symbios med varandra bara. Och någonstans där vill jag vara. Jag tror att jag undermedvetet skapar världen som jag önskar att den vore. Magisk och osjälvisk.

Om mig

Jag minns ett utvecklingsamtal jag hade med min fröken i femte klass. Jag var en mycket tyst och blyg liten tjej; men en sak visste jag helt säkert; att jag ville bli barnboksförfattare.

Jag blev undersköterska, och jobbade med det i 7 år. Som tatuerade. Som började jobba på Coop. Jag har alltid velat så mycket och alltid fått ångest när jag känt mig tvungen att bestämma mig för endast en riktning. Gulleplutt ger mig friheten att få skapa som jag vill. Jag bara gör. Jag försöker mest bara att hinna få ner alla idéerna i mitt huvud till verklighet, på papper. Typ :) Sen är jag bara superglad och tacksam över att ni tycker om det jag gör! :)