Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

gullepluttskogen

& hur allting började...

Det är inte lätt att förklara hur allting egentligen började.
Det blir alltid så mycket att berätta, så jag tänkte försöka hålla det enkelt. Så - Det var en gång...

Bosse Bagare

Från början:
Det var en gång en liten pojke som kallades Bosse. Varje sommarlov under hela Bosses uppväxt så var han hos sin mormor. Mormor bodde i en stuga vid en stor skog och mormor, hon kunde baka allting - även om hon aldrig hade bakat det innan. Bosse tyckte att mormor var magisk. Precis som hennes kakor. 

De bakade och var i skogen mest hela sommarlovet. Det var Bosses bästa tid i livet.


Men juste, nu skulle vi hålla det kort:

Bosse blev tonåring och slutade att åka till mormor på somrarna. Tiden gick, han blev vuxen, fick ett dötrist jobb där han gör samma sak 7-16 dag ut och dag in. Han tycker livet känns mest grått och han längtar efter något annat. 

 En dag efter jobbet skulle livet för Bosse aldrig mer bli sig likt igen. På hallmattan i hans lägenhet låg det ett kuvert. Ni vet, man vet ju vad man oftast får i brevlådan varje dag. Man känner igen de tunna vita ångestfyllda kuverten och man vet vad det är för siffror i dom. Men den här gången behövde inte ens Bosse mer än att titta ner på det som låg framför hans fötter i hallen för att se, att det här - var något helt annat.

bosse ärver mormor stuga, säger upp sig och flyttar ut i skogen,

Kuvertet var tungt, luktade varma jordgubbar precis som mormor alltid gjorde och innehöll en stor guldig nyckel.

bosse hittar mormors tunga receptbok

BOSSE HITTAR MORMORS RECEPTBOK OCH BÖRJAR baka efter recepten där i

Konstiga saker börjar hända

Oförklarliga saker...

Men det var länge sen Bosse hade slutat tro på magi. Han hade blivit en sån där grå, trist, vuxen person som gärna vill ha logiska förklaringar på allt. "För alla vet ju att magi inte är på riktigt." ...Eller?